Alkalmi és menyasszonyi konty                         Workshop

Örömmel értesítelek benneteket , hogy alkalmi és  Menyasszonyi Konty Workshop indul folyamatosan!!

Ahol együtt fedezhetjük fel az alkalmi frizurák és különösen a menyasszonyi kontyok varázslatos világát!

.

Alkalmi frizura és menyasszonyi konty alapjai

Az eseményt Hollósi Alice- fodrász Hajstylist tartja , egy igazi alkalmi frizura és konty szakértő több mint 20 éves tapasztalattal amiből több mint 10 éve esküvői frizura készítés világában van jelen.

Alice nem csupán fodrász-hajstylistként, hanem alkotásként értelmezi a frizurák világát. Szakértelemmel és szenvedéllyel

alkot meg minden egyes frizurát.

Egy nagyon megtisztelő felkérés után döntöttem úgy, hogy inspiráló és egyedülálló lehetőséget kínálok számotokra, hogy kiegészítsétek a tudásotokat a alkalmi és menyasszonyi kontyok terén.

A Workshop során az alábbiakat fogjuk felfedezni:

Alapok és Technikák: 

Alice megosztja velünk a kontyok készítésének alapjait és technikáit. Kezdve az egyszerűbb formáktól egészen a fonásokkal  díszesebb kontyokig, betekintést nyerhettek a különböző stílusokba.

Trendek és Innovációk:

Ismerjétek meg a legfrissebb esküvői és alkalmi frizuratrendeket. Alice bemutatja nektek, hogyan alkalmazhatjátok ezeket a trendeket a különböző hajtípusokon és arcformákon.

Praktikus Tippek és Trükkök:

Alice megosztja a saját bevált praktikáit és trükköt, amelyek segítségével könnyedén alkothattok lélegzetelállító menyasszonyi kontyokat. Az apró részletek és a tökéletesített technikák kulcsfontosságúak a tökéletes eredmény eléréséhez.

Ügyfélmegközelítés:

Az esküvői és alkalmi frizurák elkészítése nem csak a technikáról szól, hanem az ügyfél megközelítésről is. Alice megosztja tapasztalatait az ügyfelek igényeinek kielégítéséről és a konzultációk hatékony lebonyolításáról.

Gyakorlati Képzés:

Ne csak hallgassátok, de próbáljátok ki a megtanultakat is! A Workshop keretében lehetőségetek lesz gyakorlati tréningen részt venni, és személyes segítséget kérni Alice-től.

Legnépszerűbb alkalmi frizura alapok a lazának tűnő és gyorsan elkészíthető frizurákhoz azok számára, akik kevésbé rutinosak a kontyfésülés terén

  •  Rögzítési eljárások
  •  Alap fésülések, tűzések elsajátítása
  •  Esküvői styling finomítás
  •  Kiegészítők kiválasztása
  • Anyaghasználat
  • Hullámosítás
  •  Kreatív fonások

Négy típusú alkalmi frizura készítésének bemutatására és gyakorlására kerül sor.

 Ami közül mindig valamelyiket szokták kérni esküvőre vagy ballagásra.

1 Nap : Alap konty készítés

2 Nap : Félig feltűzött hullámos konty készítés

3 Nap : Laza romantikus konty készítés

4 Nap : Vintage laza hatású tűzött menyasszonyi frizura

Ne hagyjátok ki ezt a fantasztikus alkalmat, hogy bővítsétek a portfóliótokat és emeljétek a szolgáltatásaitok színvonalát az alkalmi frizura és menyasszonyi kontyok területén. Várunk benneteket szeretettel, hogy együtt alkothassunk valami különlegeset és inspirálót!

Kinek szól a Workshop:

Fodrászoknak akik most kezdték a szakmát vagy régebb óta fodrász vagy és csak bővítenéd tudásod alkalmi frizurák terén itt a helyed. Mert a fodrász iskolába nem tanítják meg annyira ezt a területet. És sminkeseknek is ajánlom, ha ballagási, menyasszonyi smink mellé plusz szolgáltatásként a frizura készítésével szeretnéd bevételed növelni.

Kiscsoportos képzés max. 1-2 fő

Időpontok : A Workshop 4 napos

10-15 óráig

Modellt lehet hozni vagy babafejet biztosítok 


TOVÁBBI FONTOS INFORMÁCIÓK

  • A tanfolyam elvégzése nem egyenértékű az OKJ tanfolyam elvégzésével, nem leszel fodrász csak  alap alkalmi frizurák elkészítése tanulható meg tehát nem jogosít fel egyéni vállalkozói igazolvány kiváltására!

A tanulók a tanfolyam elvégzése után Alkalmi frizura és konty készítő alap képzés oklevelet kapnak.

Tanfolyamra való jelentkezésed a Jelentkezési Lap kitöltésével, továbbá a tanfolyam díjának 50%-os befizetésével válik véglegessé.

A tanfolyam ára 170 ezer Ft./fő

Jelentkezés