Menyasszonyi frizura esküvőre

Menyasszonyi frizura és alkalmi frizura készítés

Különleges alkalmora készülsz, vagy esküvőd lesz, és szeretnéd, hogy a frizurád tökéletesen passzoljon személyiségedhez a menyasszonyi ruhához és az esemény hangulatához, akkor jó helyen jársz!

Alkalmi és menyasszonyi frizura szakértőként sok éves tapasztalattal egyedi és lenyűgöző menyasszonyi frizurák alkotása a szívügyem. Legyen az romantikus fonat, klasszikus konty vagy éppen modern hullámos haj az biztos, hogy a frizura a személyiséghez és az elképzelésnek megfelelő legyen.

Továbbá, ha kényelmes megoldást keresel, akár kiszállással is állok rendelkezésére, hogy a készülődés stresszmentes legyen, hogy a menyasszony csak élvezhesse az előkészületeket.

Garantált, hogy a frizura nemcsak gyönyörű lesz, hanem hajnalig tartó frissességet és tartást biztosítva, így a menyasszony teljes nyugalomban élvezheti az esküvő napját.

A frizura mellé smink is kérhető , a kiszorúslányok és násznép is szépülhet .

Alkalmi smink - menyasszonyi smink

 Különleges alkalomra , mint egy esküvő, vagy csak szeretnéd kicsit feldobni a mindennapokat egy különleges eseményre, akkor itt a megoldás!

Stúdiónkban személyre szabott alkalmi smink szolgáltatás van, legyen az egy romantikus randi, céges esemény vagy éppen esküvő. 

Különösen nagy figyelmet fordítunk a menyasszonyi sminkre, hogy  ragyogóan nézzen ki az esküvő napján. Professzionális smink  és a frizura ami teljesen illeszkedik az egyéniséghez, stílushoz és az esküvő témájához.

A cél az, hogy ne csak szépítsünk, hanem önbizalmat is sugározzunk, és a sminken keresztül olyan érzés legyen, hogy a legszebb és legjobb forma a garantált.

Smink és frizura egy helyen

A studióban elkészülhet a frizura és a smink is kényelmesen egy helyen.
Menyasszonyi sminknél próba alkalmával és a nagy napon is kényelmesen egy helyen szépülni lehet.

Fontosnak , hogy az elkészített sminkünk kizárólag olyan minőségi anyagokkal készítsük, melyek egész napos tartósságot biztosítanak, hogy minden pillanatban ragyogj és magabiztosan lépj az esküvőd minden mozzanatában.

Amit kínálunk:

  • Minőségi, professzionális sminktermékek: Minden sminkalkalmazáskor olyan termékeket használunk, melyek garantálják a tartósságot és a kifogástalan megjelenést.
  • Vegán és bió sminktermékek: Elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem és az állatvédelem iránt, ezért kizárólag olyan termékeket használunk, melyek vegánok és biológiai eredetűek, hogy ne csak szép legyél, de tudjuk, hogy a környezet is megkímélt.
  • Nem allergizáló termékek: Figyelünk arra, hogy sminkünket olyan összetevőkből állítsuk össze, melyek nem okoznak allergiás reakciókat, így mindenki biztonságban és kényelemben élvezheti a smink varázsát.

Ha szeretnél bővebb információt sminkszolgáltatásainkról, vagy szeretnél időpontot egyeztetni, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot!

Várunk szeretettel a Alice Beauty Stúdióban!